קונדיטורית מימי'ס

 

אחרי שנים של ספיגת ריחות אפיה משובחת מבית  ואחרי  שהשלימה מימי שני  תארים

אקדמאים החלטנו שהגיע הזמן לעסוק בדבר האמיתי, להפוך תחביב ישן למקצוע

ולעסוק בקונדיטוריה.

בשנת 2001 סיימה את לימודי הקונדיטוריה במכללת הדסה שבירושלים ופנתה לעבוד

במשובחות מבין הקונדיטורית שבעיר הגדולה, תל-אביב. במשך שלוש שנים עבדה

במחלקות השונות תחת חסותו של השף-קונדיטור, קלוד בן שמעון.  קלוד הגיע מצרפת

לאחר שלמד אצל השף קונדיטור האגדי פייר הארמה והביא עימו לארץ את מיטב הקלאסיקה

הצרפתית כמו גם את שיא הקידמה בקונדיטוריה.

בשנים אלו גדלה אהבתה למקצוע והיא למדה לחוש כל חומר, להעריך את מוצרי הגלם

האיכותיים ואת היצירה הגלומה בכל מוס, פאי או פטיפור.

  בשלב זה שבה מימי למושב וביחד עם האח שימי, שמאוד רצה להיות יזם צעיר הקימו את

  קונדיטורית מימי'ס.

  מימי'ס היא קונדיטוריה קטנה, "ביתית" עם איכויות של קונדיטוריה מקצועית. מגוון המוצרים

  משלב בתוכו את העוגות הריחניות של הבית יחד עם עוגות מוס, עוגיות משובחות ופטיפורים

  יצירתיים המגיעים הישר מהקונדיטוריה הצרפתית.

  כיום פועלת הקונדיטוריה כחלק מיחידה במשק שבמושב ומשווקת מוצרים לבתי קפה

  ומעדניות.

 הקונדיטוריה פתוחה לקהל הרחב בימי שישי - מכירת מתוקים לשבת.